voetbalzone

Update: Koeman leidt laatste training en zit zaterdag op de bank

Erik van Dam19 dec 2013, 18:25
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2013, 18:25
Advertentie

Jean-Paul van Gastel fungeerde woensdagavond als waarnemend trainer in de bekerwedstrijd Heracles Almelo – Feyenoord. Ronald Koeman ontbrak door het overlijden van zijn vader en dus verving zijn assistent Van Gastel hem in het Polman Stadion. De oud-middenvelder vond Feyenoord niet bepaald sterk voor de dag komen.

/

Van Gastel reageerde na afloop met een tikkeltje cynisme op de wedstrijd. “Zo, die ploeg hebben we even lekker weggetikt”, zei hij, om op serieuzere toon te vervolgen dat hij niet met een prettig gevoel de pers te woord stond na de overwinning op Heracles. Die kwam tot stand na strafschoppen: de eerste elf gingen allemaal raak, maar Ben Rienstra miste nummer twaalf en dus won Feyenoord.

Het overlijden van Martin Koeman raakte iedereen bij Feyenoord. “Het geeft een dubbel gevoel om hier nu de pers te woord te staan”, erkende ook Van Gastel. “Dat betekent dat er iets aan de hand is bij Feyenoord. Ik weet nog niet hoe het zaterdag in De Kuip zal zijn tegen PEC Zwolle. Ik moet Ronald daarover nog spreken.”

Update 19 december 19.25 uur - Koeman leidt laatste training en zit zaterdag op de bank
Ronald Koeman zal vrijdag de laatste training leiden in aanloop naar het laatste competitieduel tegen PEC Zwolle, zo meldt RTV Rijnmond donderdagavond. Zaterdag zal de oefenmeester in De Kuip gewoon op de bank van de Rotterdammers plaatsnemen.

Bezig met laden …