voetbalzone

Update: Koeman neemt overbodig drietal gewoon mee naar Spanje

Bart Kruyt07 jan 2013, 06:20
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2013, 06:20
Advertentie

Ronald Koeman maakt zaterdag bekend welke spelers hij mee zal nemen op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. De kans dat Kelvin Leerdam maandag in het vliegtuig stapt is klein: de verdediger annex middenvelder beschikt over een aflopend contract, dat hij niet wil verlengen. Feyenoord hoopt Leerdam daarom deze maand nog te kunnen verkopen.

/

Voor de geboren Surinamer zou veel interesse zijn. Volgens Voetbal International hebben de Duitse clubs Werder Bremen en VfL Wolfsburg interesse getoond, terwijl Vitesse zou willen proberen om de 22-jarige Leerdam in Nederland te houden. De jeugdinternational werd eerder nog in verband gebracht met PSV en FC Twente, maar die clubs lijken niet (meer) geïnteresseerd te zijn.

De zaakwaarnemers van de middenvelder, Sigi Lens en John Veldman, spraken vrijdagmiddag al met Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. Lens en Veldman hopen dat hun cliënt toestemming krijg om in Nederland te blijven, zodat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe werkgever. Het is niet bekend of Leerdam in Nederland wil blijven, of wel wat voelt voor Duitsland.

Update 7 januari 07.20 uur - Koeman neemt overbodig drietal gewoon mee naar Spanje
Kelvin Leerdam hoopte in Nederland te kunnen blijven, maar gaat gewoon met Feyenoord mee op trainingskamp naar Marbella. De middenvelder annex verdediger mag de club deze transferperiode verlaten, maar omdat er geen sprake is van concrete interesse, neemt Ronald Koeman hem gewoon mee naar Spanje. Datzelfde geldt voor Guyon Fernandez en Kamohelo Mokotjo.

Bezig met laden …