voetbalzone

Update: Kramaric krijgt werkvergunning en is officieel speler van Leicester

Thijs Post17 jan 2015, 14:45
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2015, 14:45
Advertentie

Andrej Kramaric tekent een contract tot medio 2018 bij Leicester City. Dat meldt die club via de officiële kanalen. Kramaric heeft een persoonlijk akkoord bereikt, is in afwachting van zijn werkvergunning en zal dan zijn handtekening zetten. Naar verluidt betalen the Foxes 12,5 miljoen euro voor de aanvaller van HNK Rijeka.

voetbalzone

De Kroatische club maakte woensdag al melding van een transfer en een dag later is het de beurt aan Leicester City, de hekkensluiter van de Premier League. Het trotse Leicester City wijst op de cijfers die de aanvaller kan overleggen: 28 goals in 31 duels in alle competities voor HNK Rijeka. Zo scoorde de aanvaller een hattrick tegen Feyenoord.

Leicester City omschrijft Kramaric als ‘veelzijdig, snel en iemand met een dodelijke rechtervoet’. “De afgelopen jaar heeft hij veel defensies van Kroatische en Europese clubs het vuur na aan de schenen gelegd. Nu krijgt hij de kans om het te laten zien in de Premier League.”

Update: Kramaric krijgt werkvergunning en is officieel speler van Leicester
Leicester City heeft recordaankoop Andrej Kramaric nu definitief binnen. De aanvaller van HNK Rijeka was nog in afwachting van een werkvergunning en nu die gearriveerd is, heeft hij zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2018. Kramaric zit direct bij de selectie voor het treffen met Stoke City van zaterdagmiddag 16.00 uur.

Bezig met laden …