voetbalzone

Update: Kramer reageert op tegenstrijdige berichten van kranten

Daniel Cabot Kerkdijk07 aug 2015, 10:17
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2015, 10:17
Advertentie

Het is afwachten of er vrijdag duidelijkheid ontstaat over de haalbaarheid van de transfer van Michiel Kramer naar Feyenoord. De aanvaller van ADO Den Haag moet de voorhoede van de Rotterdammers van een nieuwe impuls voorzien, maar de club uit de Hofstad toonde zich de afgelopen dagen een stugge onderhandelingspartner.

voetbalzone

Volgens het Algemeen Dagblad is er sprake van een impasse. Feyenoord biedt twee miljoen euro voor de 26-jarige Kramer, maar ADO hanteert een vraagprijs van drie miljoen euro. Kramer leek vorige maand voor minimaal 1,8 miljoen euro (en maximaal 2,5 miljoen euro) naar Baniyas te verkassen, maar die transfer liep spaak. ADO wil de aanvaller nu voor meer geld verkopen, omdat de clubleiding minder happig is om zo vlak voor aanvang van het seizoen de clubtopscorer van vorig seizoen te verkopen. Feyenoord zou tijdens de onderhandelingen tevergeefs geprobeerd hebben een andere speler dan Mitchell te Vrede in de deal te betrekken.

De Telegraaf schrijft vrijdag echter dat de transfer van Kramer naar De Kuip in kannen en kruiken is. Volgens het dagblad verwacht ADO de overstap vandaag voor een bedrag van 'ruim anderhalf miljoen euro' af te ronden. Het is volgens de scribent zelfs 'een bod dat door ADO-voorzitter Jan-Willem Wigt niet meer kon worden geweigerd', ook al bericht het Algemeen Dagblad dat de club uit de Hofstad qua vraagprijs veel hoger in de boom zat.

De Telegraaf suggereert dat het bod van Feyenoord hoger is dan de transfersom die Baniyas initieel wilde betalen en dat ADO uiteindelijk heeft ingestemd, omdat de Hofstedelingen het geld goed kunnen gebruiken. Het contract van Kramer loopt bovendien nog maar een jaar door en de aanvaller heeft zich altijd correct opgesteld richting het bestuur van ADO.

Update 7 augustus 10.17 uur - Kramer reageert op tegenstrijdige berichten van kranten
Michiel Kramer ontkent dat hij op weg is naar Feyenoord. De aanvaller lijkt daarmee te bevestigen dat het Algemeen Dagblad het vrijdag meer bij het juiste eind had dan De Telegraaf. "Ondanks alle berichten is er nog geen akkoord. Ik herhaal. Geen akkoord", twitttert de aanvaller van ADO Den Haag.

Bezig met laden …