voetbalzone

Update: Krul wil zo snel mogelijk fit worden en ondergaat operatie

Matthijs van Laar17 apr 2013, 08:00
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2013, 08:00
Advertentie

Voor Tim Krul zit het seizoen 2012/13 erop. De doelman van Newcastle United viel zondagmiddag geblesseerd uit in de derby met Sunderland en blijkt zijn schouder uit de kom te hebben. Met nog een dikke maand te gaan, verwacht de medische staf van the Magpies niet dat de Oranje-international nog terugkeert binnen de lijnen.

/

Voor Krul krijgt de middag daarmee een nog negatievere dimensie. De Hagenaar moest zich na een klein uur spelen, bij een 0-1 stand in het voordeel van Sunderland, laten vervangen en zag vervolgens hoe de rivaal uitliep naar een 0-3 zege. Newcastle United is daardoor nog altijd niet veilig en kan de degradatiezorgen dus nog niet definitief laten varen.

De voorsprong van het team van manager Alan Pardew op nummer achttien Wigan Athletic bedraagt weliswaar vijf punten, maar the Latics hebben nog wel twee wedstrijden tegoed. De nummers negentien en twintig, Queens Park Rangers en Reading, zijn met 24 punten verder uit zicht.

Update 17 april 08.00 uur - Krul wil zo snel mogelijk fit worden en ondergaat operatie
Tim Krul viel zondagmiddag uit met een schouderblessure en wil zo snel mogelijk weer fit worden. De keeper van Newcastle United heeft daarom besloten om onder het mes te gaan: hij zal binnenkort geopereerd worden aan zijn schouder, meldt De Telegraaf. Bij de kijkoperatie zal de schade in zijn schoudergewricht worden hersteld. Krul had ook kunnen kiezen voor een lange rustperiode, maar wil zo snel mogelijk weer op het veld verschijnen en heeft daarom voor een medische ingreep gekozen.

Bezig met laden …