voetbalzone

Update: Krychowiak niet naar Engeland: 'Natuurlijk was het een grap!'

Bart Kruyt29 dec 2014, 12:31
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 12:31
Advertentie

Grzegorz Krychowiak zal na een halfjaar waarschijnlijk alweer vertrekken bij Sevilla. De middenvelder maakte in de zomer de overstap van Stade Reims naar Sevilla, maar verruilt de Primera División na een paar maanden alweer voor de Premier League. Krychowiak meldt op Twitter dat hij een akkoord heeft bereikt met een Engelse club; welke is op het moment nog niet bekend.

voetbalzone

De 24-jarige Krychowiak is in de wandelgangen in verband gebracht met Arsenal, Southampton en Newcastle United. "Ik heb een akkoord bereikt met een Engelse club", schrijft de Pool. "Maar ik weet uit ervaring dat ik pas van club zal wisselen als alle partijen hun handtekening hebben gezet. Daarom kan ik pas later meer details geven."

Sevilla betaalde in de zomer 4,5 miljoen euro voor Krychowiak, die destijds een vierjarig contract tekende bij de Europa League-houder. Hij scoorde dit seizoen een keer voor Sevilla en dat was in de Europa League-thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-0). In de Primera División staat hij op vijftien competitiewedstrijden en daar lijkt het dus bij te blijven.

Update 29 december 13.31 uur - Krychowiak niet naar Engeland: 'Natuurlijk was het een grap!'
Grzegorz Krychowiak is niet van plan Sevilla op korte termijn te verlaten. De Poolse middenvelder stuurde zondag via social media de wereld in dat hij een akkoord had bereikt met een Engelse club, maar dat hij de details pas later bekend zou maken. 28 december is echter de Spaanse variant van 1 april en Krychowiak greep de aandacht rond zijn persoon aan om iedereen in de maling te nemen. "De aanpassing bij Sevilla verloopt naar wens... Natuurlijk was het een grap! #VamosMiSevilla", tweet Krychowiak maandag.

Bezig met laden …