voetbalzone

Update: Lachman meldt zich bij Curaçao en stelt rentree bij FC Twente uit

Daniel Cabot Kerkdijk23 mrt 2015, 20:15
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2015, 20:15
Advertentie

De plooien tussen FC Twente en Darryl Lachman zijn gladgestreken. Na een absentie van vier weken maakt de verdediger vanaf maandag weer deel uit van de spelersgroep van Alfred Schreuder. De trainer vond dat Lachman er niet alles aan deed en wilde daarom even geen energie meer in hem steken. Hij werd teruggezet naar de beloften.

voetbalzone

“Ik zal me eerst moeten bewijzen op de trainingen”, vertelt Lachman zaterdag in gesprek met De Telegraaf. De verdediger werd een wat lakse verhouding verweten. “Wat ik daarvan vind maakt niet uit. Ik moet professioneler worden. Heb verkeerde keuzes gemaakt, zowel binnen als buiten het veld. Ik zal nu moeten laten zien dat de trainer niet om mij heen kan.”

Schreuder zei vrijdag dat het aan Lachman zelf is, om te laten zien dat hij een basisplaats verdient bij FC Twente. “Daar krijgt hij op de trainingen de kans voor.” De 25-jarige Lachman, was tot zijn verbanning geregeld basisspeler voor FC Twente.

Update 23 maart 21.15 uur - Lachman meldt zich bij Curaçao en stelt rentree bij FC Twente uit
De terugkeer van Darryl Lachman in de selectie van FC Twente is uitgesteld. Dat meldt Voetbal International maandagavond. Darryl Lachman heeft er namelijk voor gekozen om een dubbele interlandronde met Curaçao mee te maken, net als zijn ploeggenoot Cuco Martina. Curaçao speelt deze week twee keer tegen Montserrat.

Bezig met laden …