voetbalzone

Update: Larsson stapt op na schandelijke ongeregeldheden

Thijs Post23 nov 2016, 18:25
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2016, 18:25
Advertentie

Helsingborgs IF staat in Zweden bekend als topclub, maar voor het eerst in 23 jaar moet de club het op het tweede niveau proberen. Zondag verloor de vereniging van trainer Henrik Larsson in een play-off van Halmstad: 1-2. Vooral de taferelen na afloop hielden de gemoederen bezig.

/

Jordan Larsson, de negentienjarige zoon van Larsson, is aanvaller bij de vijfvoudig landskampioen. Na afloop van de wedstrijd keek Larsson toe hoe teleurgestelde hooligans van zijn club het veld bestormden. De hooligans vielen Larsson zelfs aan, trokken zijn shirt van zijn lijf en er vielen rake klappen.

De jonge Larsson liet zich niet zomaar wegjagen en was zichtbaar niet onder de indruk van de fans. Larsson senior, oud-speler van onder meer Feyenoord, Barcelona en Manchester United, is sinds januari 2015 hoofdtrainer van de club waar hij in het verleden tijdens twee periodes speelde.

Update 23 november 19.25 uur - Larsson stapt op na schandelijke ongeregeldheden
Henrik Larsson is opgestapt als trainer van Helsingborgs IF. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Barcelona degradeerde met de club naar het tweede niveau van Zweden, waarop hooligans van de club zijn zoon Jordan aanvielen. Via de officiële kanalen laat Helsingborg nu weten dat Larsson is opgestapt.

Bezig met laden …