voetbalzone

Update: Leerdam moet deze maand duidelijkheid geven over plannen

Bart Kruyt02 mei 2012, 17:40
Laatst bijgewerkt: 02 mei 2012, 17:40
Advertentie

Feyenoord en Jerson Cabral lijken na dit seizoen uit elkaar te gaan. Technisch directeur Martin van Geel liet woensdag al weten dat Feyenoord de aanbieding voor een nieuw contract zou intrekken, als Cabral deze week niet zou beslissen over zijn toekomst. In De Telegraaf meldt Van Geel een dag later dat de aanbieding al is ingetrokken.

/

De 21-jarige Cabral heeft laten weten 'geen goed gevoel te hebben' bij de aanbieding. "We hebben geprobeerd om te verlengen met Jerson", zegt Van Geel. "Hij en zijn zaakwaarnemer zijn er op dit moment niet klaar voor om voor langere tijd bij te tekenen. Als het goede gevoel nog ontbreekt, is dat de keuze van de speler. Jammer, want ook hij is een talent dat uit onze eigen jeugdopleiding is voortgekomen en voor wie mogelijkheden zijn bij Feyenoord."

Cabral ligt nog tot medio 2013 vast bij Feyenoord, dat waarschijnlijk zal proberen om de dribbelaar in de zomer te verkopen. "Daar doe ik geen uitspraken over", aldus Van Geel. "Het is wel zo dat wij een bepaald transferbeleid hebben. Op dit moment is hij tot volgend jaar zomer nog gewoon verbonden aan onze club. En ik sluit ook niet uit dat we in een later stadium nog een keer om de tafel zullen zitten."

Update 25 april 21:55 uur - Van Geel waarschuwt Leerdam: 'Hij moet gaan beslissen'
Feyenoord heeft de aanbieding voor Jerson Cabral ingetrokken, maar heeft nog meer spelers die tot medio 2013 onder contract staan. Kelvin Leerdam bijvoorbeeld. Technisch directeur Martin van Geel zit vrijdag met de verdediger om tafel. "Ik ben met Kelvin niet geduldiger dan ik was met Jerson, maar met Kelvin en zijn zaakwaarnemer hebben we nog niet alle gesprekken gevoerd", legt de sportbestuurder uit aan Voetbal International. "Wel is het zo dat ook Kelvin moet gaan beslissen."

Update 2 mei 17:40 uur - Leerdam moet deze maand duidelijkheid geven over plannen
Feyenoord heeft Kelvin Leerdam een ultimatum gesteld. De verdediger, die nog een eenjarig contract heeft in De Kuip, moet voor 25 mei laten weten of hij wil ingaan op de aanbieding die zijn club hem heeft gedaan voor een langere samenwerking. Vrijdag sprak Martin van Geel met Leerdam. "Het was zeker een goed gesprek zonder dat we direct tot een akkoord zijn gekomen", zegt de technisch directeur van Feyenoord tegen Voetbal International.

Bezig met laden …