voetbalzone

Update: Leerdam moet seizoen alsnog afmaken bij Feyenoord

Erik van Dam31 jan 2013, 23:20
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2013, 23:20
Advertentie
/

Feyenoord rekent erop dat Kelvin Leerdam donderdag nog wordt overgedaan aan Vitesse. De Arnhemmers hebben zich voor het seizoen 2013/14 reeds verzekerd van de middenvelder, maar willen hem graag al in januari aan zich binden. Feyenoord stond daar eerst onwelwillend tegenover, maar begon uiteindelijk toch te praten. De kans is groot dat Leerdam donderdag alsnog weggaat.

In Rotterdam kan de zelfopgeleide Feyenoorder nergens meer op rekenen, sinds hij aangaf dat hij zijn contract niet wilde verlengen. Na dit seizoen is hij transfervrij en Vitesse legde hem daarom snel vast, maar wil tegen een bescheiden vergoeding Leerdam nu al eerder hebben. Na de wedstrijd tegen PSV zei Feyenoord-coach Ronald Koeman tegen Eredivisie Live dat er schot in de zaak zit.

“Feyenoord en Vitesse naderen elkaar”, bevestigde de Zaankanter desgevraagd aan het tv-kanaal. Leerdam is echter niet de enige speler die Feyenoord nog zal verlaten, donderdag. Zonder een naam te noemen liet Koeman weten dat er nóg iemand op het punt staat Rotterdam-Zuid te verlaten. “Het gaat dan om een speler die van ons te horen gekregen had, dat hij weg. Ik verwacht dat er geen grote clubs meer zullen komen voor onze basisspelers.”

Update 1 februari 00.20 uur - Leerdam moet seizoen alsnog afmaken bij Feyenoord
Feyenoord en Vitesse stonden er positief tegenover, maar zijn er donderdag toch niet in geslaagd overeenstemming te bereiken over Kelvin Leerdam. Na dit seizoen verbindt hij zich sowieso aan Vitesse, maar de Arnhemmers wilden hem alsnog graag in januari ophalen. Het is echter niet gelukt, zo schrijft het ANP. Dat betekent dat Leerdam, die bij Feyenoord niet aan spelen toekomt, nog vijf maanden op de bank zal zitten in Rotterdam-Zuid. Daarna vertrekt hij gratis naar Vitesse.

Bezig met laden …