voetbalzone

Update: ‘Leicester City slaat ook tweede bod van 44,5 miljoen euro af’

Gijs Freriks28 jan 2017, 21:15
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2017, 21:15
Advertentie

Leicester City heeft een bod van 35 miljoen euro afgeslagen. Tianjin Quanjian had dat bedrag volgens France Football over voor Islam Slimani en de aanvaller had in China naar verluidt tien miljoen per jaar kunnen verdienen.

/

Tianjin overweegt zich met een tweede voorstel in het King Power Stadium te melden, maar de regerend landskampioen van Engeland lijkt dus niet van plan te zijn om deze maand afscheid te nemen van de 28-jarige Algerijn. Slimani scoorde tot dusverre zes keer in zestien officiële wedstrijden voor Leicester.

The Foxes hadden aanvankelijk misschien meer van hem verwacht, want zij betaalden in augustus dertig miljoen euro voor Slimani. Daarmee werd Super Slim de duurste inkomende transfer aller tijden voor Leicester.

Update 28 januari 22.15 uur - ‘Leicester City slaat ook tweede bod van 44,5 miljoen euro af’
Leicester City heeft een bod van 44,5 miljoen euro van Tianjin Quanjian afgeslagen, zo meldt Sky Sports. De club uit China had aanvankelijk 35 miljoen voor aanvaller Islam Slimani over, maar ook dat voorstel werd door de regerend kampioen van Engeland naar de prullenmand verwezen. Tianjin lijkt intussen al te zijn overgeschakeld op Alexandre Pato van Villarreal.

Bezig met laden …