voetbalzone

Update: Leicester City vangt bot na voorstel van kleine dertien miljoen

Erik van Dam20 jun 2016, 20:40
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2016, 20:40
Advertentie

Michael Keane maakt deze zomer mogelijk promotie van de kampioen van de Championship naar de kampioen van de Premier League. De 23-jarige verdediger verzekerde zich met Burnley van promotie naar de hoogste afdeling, maar de vraag is of hij blijft. Leicester City zou Keane graag over willen nemen en tot 12,5 miljoen euro willen gaan voor zijn handtekening.

/

Keane werd opgeleid bij Manchester United, maar kwam uiteindelijk niet verder dan één competitiewedstrijd voor the Red Devils; die speelde hij in het seizoen 2014/15 onder Louis van Gaal. De mandekker werd veelvuldig uitgeleend en speelde al eens bij Leicester City: hij was basisspeler in het seizoen 2012/13. Nadien verbleef hij bij Derby County en Blackburn Rovers, alvorens Burnley hem overnam.

Volgens de Daily Mail moet Keane er achterin voor zorgen dat Wes Morgan en Robert Huth niet overbelast raken, gezien het extra drukke programma waarmee Leicester City straks te maken krijgt. Als Keane de overstap daadwerkelijk zou maken, wordt hij na Danny Drinkwater, Danny Simpson en Matty James alweer de vierde speler bij Leicester met een verleden bij Manchester United.

Update 20 juni 20.40 uur - Leicester City vangt bot na voorstel van kleine dertien miljoen
Burnley heeft een bod van een kleine dertien miljoen euro van Leicester City afgeslagen. De kampioen van Engeland wil Michael Keane overnemen, maar zal dus dieper in de buidel moeten tasten om de 23-jarige verdediger los te weken van Turf Moor.

Bezig met laden …