voetbalzone

Update: Lell verlaat Bayern München voor Hertha BSC

Peter Nusselder23 jun 2010, 14:24
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2010, 14:24
Advertentie

Volgens de Duitse media verlaat Christian Lell zijn club Bayern München. De rechtsback zou de ploeg van trainer Louis van Gaal verruilen voor het naar de Tweede Bundesliga gedegradeerde Hertha BSC. Lell wordt woensdag al in Berlijn verwacht voor een medische keuring.

/

De 25-jarige verdediger kwam geen moment voor in de plannen van de Nederlandse oefenmeester en speelde afgelopen seizoen geen competitieminuut voor Bayern. Woensdag zouden na de fysieke tests gelijk de laatste onderhandelingen afgerond moeten worden. Omdat Lell nog tot medio 2011 onder contract staat in München, moet hij rond een half miljoen euro opbrengen.

In Berlijn kan de rechtsback een verbintenis tot de zomer van 2013 signeren, die echter alleen tot die tijd loopt als Hertha dit seizoen promoveert en weer terugkeert in de Bundesliga. Tegenover Bild gaf Lell onlangs al aan klaar te zijn met zijn gebrek aan speeltijd bij Bayern. “Met deze situatie heb ik het al een tijdje helemaal gehad. Daar heb ik ook privé last van gehad.”

Update 14:24 uur - Lell verlaat Bayern München voor Hertha BSC
De overgang van Christian Lell naar Hertha BSC is definitief. Der Rekordmeister meldt woensdag via de officiële kanalen dat de 25-jarige rechtsback een contract voor één seizoen tekent bij de club uit Berlijn. Over de financiële afwikkelingen tussen de beide verenigingen doet Bayern geen mededelingen.

Bezig met laden …