voetbalzone

Update: Leonardo bevestigt aanbieding PSG voor Beckham

Bart Kruyt24 nov 2011, 06:30
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2011, 06:30
Advertentie

David Beckham werd dit weekend met LA Galaxy kampioen van de Amerikaanse Major League Soccer en de grote vraag is wat de middenvelder nu gaat doen. Beckham beschikt over een aflopen contract in Los Angeles en wordt in verband gebracht met diverse Europese topclubs. Twee van deze verenigingen hebben de routinier inmiddels benaderd, zo laat Beckham weten.

/

Beckham is inmiddels 36 jaar oud, maar nog altijd gewild. “Ik heb een paar opties en op mijn leeftijd is dat eigenlijk ongelooflijk”, zegt de middenvelder. “Er zitten een paar Europese topclubs achter mij aan en ik neem de tijd om een goede keuze te kunnen maken. Ik moet met mijn familie en vrienden gaan praten en het is ook goed mogelijk dat ik gewoon bij LA Galaxy blijf.”

In de media werd steeds beweerd dat Beckham wilde terugkeren naar Engeland, maar de kans dat dit gebeurt is klein, omdat Manchester United geen interesse heeft. “Als ik praat over spelen in Engeland, heb ik altijd gezegd dat het vreemd zou voelen als dat voor een andere ploeg dan United zou zijn. Ik ben natuurlijk vertrokken naar Real Madrid, maar ik blijf een United-fan. Dus ik denk niet dat ik voor een andere club zou kunnen spelen. Maar wie weet."

Update 24 november 07:30 uur - Leonardo bevestigt aanbieding PSG voor Beckham
Het nieuws dat eigenlijk al min of meer bekend was is bevestigd door Leonardo: Paris Saint-Germain zit achter David Beckham aan. “Ja, we hebben met hem gesproken”, zei Leonardo, technisch directeur van PSG. “Deze situaties hebben tijd nodig. We zullen zien of de aanbieding hem bevalt, maar ik ken zijn verleden en weet dat hij een versterking zou zijn voor ons elftal. Wanneer je over Beckham praat, dan praat je over een grote speler.” De 36-jarige Beckham is binnenkort transfervrij, daar zijn contract bij LA Galaxy afloopt, en heeft meerdere aanbiedingen op zak.


Bezig met laden …