voetbalzone

Update: Lindegaard in Manchester voor medische keuring bij United

Daniel Cabot Kerkdijk19 nov 2010, 11:53
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2010, 11:53
Advertentie

Britse media waren donderdagavond in rep en roer toen Aalesunds FK via de officiële kanalen de overgang van Anders Lindegaard naar Manchester United bekendmaakte. De Noorse club had de standaardtekst over de transfer van de doelman per ongeluk op haar digitale thuis geplaatst.

/

Aalesunds haalde de informatie vrijwel onmiddellijk van haar clubsite af. "AaFK en Manchester United hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Anders Lindegaard", luidde de verklaring. "Het contract is recentelijk ondertekend en het is een uitgekomen droom voor Anders. Hij is voor zijn nieuwe club inzetbaar vanaf ... en heeft een contract tot medio ... getekend."

"We wensen Anders veel succes en plezier in zijn loopbaan en bedanken hem voor zijn inzet." Trainer Sir Alex Ferguson ziet in de viervoudig Deens international hoe dan ook een mogelijke opvolger van Edwin van der Sar. Het bestuur van de Noorse club is al sinds donderdag in Manchester om de overgang af te ronden. De 26-jarige Deen mag met onder andere de Pool Tomasz Kuszczak en talent Ben Amos gaan knokken om de eventuele opvolging van de Nederlander.

Update 12:52 uur - Lindegaard in Manchester voor medische keuring
De transfer van Anders Lindegaard naar Manchester United is nog niet afgerond, maar komt wel steeds dichterbij. Diverse Engelse media melden dat de doelman van Aaselunds in Manchester gesignaleerd is voor de medische keuring. Aangezien Aaselunds donderdag al melding maakte van de overgang, is het slechts een kwestie van tijd voordat de champagne ontkurkt kan worden.

Bezig met laden …