voetbalzone

Update: Liverpool heeft beet en betaalt zeven miljoen euro voor talent

Erik van Dam21 dec 2015, 20:25
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2015, 20:25
Advertentie

Het lijkt erop dat Marko Grujic definitief aan de slag gaat bij Liverpool. De middenvelder van Rode Ster Belgrado staat in de belangstelling van veel topclubs in West- en Zuid-Europa, maar een bericht op het Facebook-account van de Serviër lijkt te wijzen op een overstap naar Engeland.

voetbalzone

De grote Servische krant Telegraf plaatste woensdag online een artikel waarin het aangaf dat Grujic vrijwel zeker naar Anfield vertrekt. Grujic deelde het bericht op zijn eigen tijdlijn op Facebook, voorzien van twee emoticons. De middenvelder wordt gerekend tot de toptalenten in Oost-Europa en kan de eerste aanwinst van Jürgen Klopp worden bij Liverpool.

Naar verluidt tellen the Reds een som van zes miljoen euro neer voor Grujic in Belgrado. Tal van clubs toonden interesse, waaronder Ajax en sc Heerenveen. In oktober werd al duidelijk dat de twee Nederlandse clubs te kampen hadden met concurrentie van Chelsea, Manchester United, Everton, West Ham United, Paris Saint-Germain, Udinese, Juventus en Liverpool. Een persoonlijk telefoongesprek met Klopp zou voor Grujic de doorslag hebben gegeven.

Update 21 december 21.25 uur - Liverpool heeft beet en betaalt zeven miljoen euro voor talent
Marko Grujic gaat naar Liverpool. Rode Ster Belgrado-directeur Zvezdan Terzic bevestigt in gesprek met Republike Srpske dat er voor een transfersom van zeven miljoen euro een akkoord is bereikt met the Reds en dat Rode Ster tien procent van een toekomstige transfersom ontvangt. “Binnen drie dagen worden de contracten getekend. Hij gaat voor vijf jaar tekenen en gaat 1,2 miljoen per jaar verdienen. Hij gaat met rugnummer acht spelen”, aldus Terzic. Het is nu wachten op de mededelingen van de clubs.

Bezig met laden …