voetbalzone

Update: 'Luiz medisch gekeurd in Brazilië voor toptransfer naar Parijs'

Daniel Cabot Kerkdijk23 mei 2014, 16:52
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2014, 16:52
Advertentie

Eén van de vele geruchten of gaat Paris Saint-Germain dit weekeinde voor een coup van jewelste? Volgens diverse Britse media gaat de topclub uit Frankrijk een formeel bod van liefst 61 miljoen euro op David Luiz uitbrengen. Daarmee zou de Braziliaans international van Chelsea niet alleen een van de duurste voetballers ter wereld zijn, maar ook de duurste verdediger aller tijden.

voetbalzone

David Luiz wordt al maanden met een zomers vertrek bij Chelsea in verband gebracht en met name Barcelona werd als zijn waarschijnlijke bestemming genoemd. José Mourinho voelt er echter weinig voor om de Spaanse topclub te versterken, maar staat er naar verluidt welwillend tegenover om de 27-jarige verdediger in de komende maanden uit te zwaaien. Tegen een transfer van David Luiz naar PSG heeft de oefenmeester van Chelsea geen bezwaar.

De onderhandelingen tussen Chelsea en PSG zijn gaande, maar volgens de berichtgeving kan er over maximaal 48 uur groen licht worden verwacht. Zodra de clubs op een lijn zitten over de transfersom, hoopt PSG dat bondscoach Luiz Felipe Scolari instemt met een medische keuring van David Luiz gedurende het trainingskamp van het nationale elftal van Brazilië.

Update 23 mei 16.52 uur - 'Luiz medisch gekeurd in Brazilië voor toptransfer naar Parijs'
Het begint er toch serieus op te lijken dat Paris Saint-Germain de knip gaat trekken voor David Luiz. Ook de BBC maakt nu melding van de onderhandelingen tussen de Franse kampioen en Chelsea en de Daily Mail claimt dat Luiz, die momenteel in Brazilië zit, snel medisch gekeurd zal worden. Deze keuring zal in zijn vaderland gedaan worden.

Bezig met laden …