voetbalzone

Update: Málaga rondt terugkeer voormalig coach Real Madrid en Spurs af

Daniel Cabot Kerkdijk27 mei 2016, 12:53
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2016, 12:53
Advertentie

Juande Ramos zal vrijdag worden gepresenteerd als de nieuwe trainer van Málaga, zo verzekeren diverse Spaanse media donderdagavond. De Zuid-Spanjaarden zelf hebben alleen bekendgemaakt dat vrijdagmiddag 12.30 uur een nieuwe trainer aan de media zal worden gepresenteerd. Onder meer AS verzekert dat de keuze van Málaga op Ramos is gevallen.

/

Ramos, 61 jaar, en Málaga zijn geen onbekenden van elkaar. De oefenmeester stond in 2003/04 al voor de selectie van de zuiderlingen, om daarna naam te maken bij streekgenoot Sevilla. Hij veroverde tweemaal de UEFA Cup, een Europese Super Cup, een Copa del Rey en een Spaanse Super Cup. Ramos ging vervolgens aan de slag bij Tottenham Hotspur, stond voor de selectie van Real Madrid en was daarna nog coach van CSKA Moskou en Dnipro Dnipropetrovsk.

Málaga lijkt pas vrijdag bekend te willen maken wie daadwerkelijk de opvolger van de naar Rubin Kazan vertrokken Gracia is. De Zuid-Spanjaarden eindigden de afgelopen twee seizoenen als negende en achtste in de Primera División.

Update 27 mei 12.53 uur - Málaga rondt terugkeer voormalig coach Real Madrid en Spurs af
Als verwacht heeft Málaga Juande Ramos aangesteld als nieuwe hoofdcoach. De ervaren oefenmeester keert daarmee terug bij de club die hij in 2004 verliet. De Andalusiërs geven via de officiële kanalen te kennen dat Ramos een contract voor drie seizoenen bij de club heeft getekend. “Welkom terug in Málaga!”, staat er te lezen op de website.

Bezig met laden …