voetbalzone

Update: Man City zet vraagteken achter massale Dzeko-berichtgeving

Bart Kruyt18 jul 2012, 19:20
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2012, 19:20
Advertentie

AC Milan is Zlatan Ibrahimovic kwijtgeraakt aan Paris Saint-Germain en moet daardoor op zoek naar een nieuwe doelpuntenmaker. De kans is groot dat i Rossoneri daarvoor aankloppen bij Manchester City: de Engels landskampioen heeft immers aanvallers genoeg en met Mario Balotelli, Carlos Tévez en Edin Dzeko drie grote namen die al vaak in verband zijn gebracht met Milan.

/

Roberto Mancini ontkent dat een van zijn spitsen deze zomer zal vertrekken, maar daar denkt Sead Susic toch heel anders over. Hij is de zaakwaarnemer van Dzeko en voorspelt een transfer voor zijn cliënt: "Een overgang naar Milan is meer dan waarschijnlijk", wordt Susic geciteerd in de Italiaanse media. "Er is al gesproken en er zullen nog meer gesprekken volgen. Laten we het afwachten."

"Edin is een fan van de Serie A en van AC Milan", vervolgt Susic. "Het zou een mooie ervaring voor hem zijn en het is duidelijk dat Milan een vervanger voor Ibrahimovic nodig heeft. Ik schat de kans op een transfer op zeventig procent." Dzeko kwam vorig seizoen nog wel tot dertig competitieduels voor City, maar moest het veertien keer doen met een invalbeurt. Sinds de terugkeer van Tévez kwam de Bosniër, die nog scoorde in de kampioenswedstrijd van City, steeds minder aan spelen toe.

Update 18 juli 19:20 uur - Man City zet vraagteken achter massale Dzeko-berichtgeving
Bij Manchester City is men niet op de hoogte van het naderende vertrek van Edin Dzeko naar AC Milan. Zelfs de naam van Sead Susic klinkt de landskampioen van Engeland vreemd in de oren. "We zijn niet bekend met zijn naam en we hebben geen enkele persoon een volmacht gegeven om een transfer van Edin Dzeko af te ronden. Hij blijft een speler van Manchester City", aldus een woordvoerder.

Bezig met laden …