voetbalzone

Update: Management van Beckham spreekt opvallende overgang tegen

Matthijs van Laar16 nov 2012, 09:05
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2012, 09:05
Advertentie
/

David Beckham wil zijn zwerftocht over de wereld voortzetten in Australië. De Engelse superster heeft middels zijn management contract gezocht met de Australische voetbalbond (FFA). Komend seizoen al wil de 37-jarige middenvelder tijdelijk de overstap maken van Los Angeles Galaxy, waarvoor hij sinds 2007 actief is.

“De toenadering van de mensen van Beckham laat zien hoe de status van de Australische competitie is gegroeid. Beckham is een superster en we willen hem hier graag aan het werk zien. Maar de gesprekken zijn nog maar in de beginfase”, luidt de verklaring van de FFA.

Het plan van Beckham is om in de winterstop, wanneer de Major League Soccer stilligt, zo’n tien wedstrijden down under te komen spelen. Zo was hij in het verleden al eens kortstondig in dienst bij AC Milan, waarvoor hij destijds elf wedstrijden in actie kwam.

Update 16 november 10:05 uur - Management Beckham spreekt berichtgeving tegen
Het management van Beckham spreekt tegen Sky Sports het bericht van de FFA tegen. "Er is over de hele wereld altijd heel veel belangstelling voor David. Maar hij heeft absoluut geen plannen om in Australië te gaan spelen. Hij concentreert zich nu volledig op de play-offs van de Amerikaanse competitie en wil met LA Galaxy kampioen worden", stellen zijn managers.

Bezig met laden …