voetbalzone

Update: Maradona accepteert forse straf voor slaande keeper niet

Daniel Cabot Kerkdijk13 mrt 2012, 19:10
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2012, 19:10
Advertentie
/

Diego Maradona kan voorlopig niet over Majed Nasser beschikken. De doelman van Al-Wasl is door de nationale voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten voor liefst zeventien duels geschorst. Nasser gaf Quique Sánchez Flores, coach van Al-Ahli, na hun bekerontmoeting een klap op zijn hoofd.

Sánchez Flores vierde de zege na afloop met zijn spelers, toen hij van achteren werd belaagd door Nasser. De doelman van Al-Wasl was naar verluidt niet te spreken over het acteerwerk van de spelers van Al-Ahli tijdens de wedstrijd en ook Maradona sprak na afloop zijn afkeer uit over de houding van de tegenstanders.

De nationale voetbalbond van de Verenigde Arabische Emiraten neemt de zaak hoog op en schorste Nasser voor zeventien duels. Al-Wasl overweegt in beroep te gaan tegen de 'overdreven' straf voor de doelman, die naar verluidt al zijn excuses heeft aangeboden aan Sánchez Flores.

Update 13 maart 20:10 uur - Maradona accepteert forse straf voor slaande keeper niet
Al-Wasl gaat niet akkoord met de schorsing van zeventien wedstrijden voor doelman Majed Nasser. "Ik wil de daad van Majed niet verdedigen, maar ik vind de straf van de voetbalbond wel heel erg overdreven", zei coach Diego Maradona. "We gaan absoluut tegen de straf in beroep." Nasser heeft reeds zijn excuses aangeboden aan Quique Sánchez Flores.

Bezig met laden …