voetbalzone

Update: Maradona biedt excuses aan na forse nederlaag

Daniel Cabot Kerkdijk09 okt 2011, 16:00
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2011, 16:00
Advertentie

Het avontuur van Diego Maradona in de Verenigde Arabische Emiraten verloopt met horten en stoten. Al-Wasl kreeg op de vierde speeldag van de Etisalat Emirates Cup, de nationale beker, met liefst 5-0 klop van Dubai SC. Na afloop was de voormalig wereldkampioen uit Argentinië niet te genieten en trad zijn werkgever met een officieel statement naar buiten.

/

"We blijven in de kwaliteiten en het vakmanschap van Diego Maradona geloven", benadrukten de eigenaren van Al-Wasl. Het elftal van Maradona kreeg in het eerste bedrijf geen enkel doelpunt tegen, maar na de onderbreking werd men aan alle kanten voorbij gelopen en scoorde Dubai SC liefst vijf keer.

Al-Wasl kende in aanloop naar het bekerduel een goede voorbereiding. De voorgaande twee duels waren beide met 3-0 gewonnen. Toch staat de voormalig bondscoach van Argentinië enigszins onder druk vanwege zijn moeizame relatie met de media en een akkefietje met een supporter. De Etisalat Pro-League, de nationale competitie, gaat volgende week van start. Al-Wasl speelt thuis tegen Al-Sharjah.

Update 9 oktober 16:00 uur - Maradona biedt excuses aan na forse nederlaag
Diego Maradona heeft te doen met de supporters van Al-Wasl. "Ik ben heel verdrietig”, sprak de Argentijnse coach deemoedig. "We waren met twee overwinningen op de goede weg. Voor deze nederlaag bied ik onze supporters mijn excuses aan, maar ik hoop ook dat deze nederlaag ons moreel niet aantast. We moeten niet terugkijken en gericht blijven op de titel."

Bezig met laden …