voetbalzone

Update: Mechelen ziet zesde duel van het seizoen afgelast worden

Bart Kruyt27 dec 2010, 17:28
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2010, 17:28
Advertentie

De Eredivisie zit inmiddels in haar winterstop, maar in de Jupiler Pro League wordt nog gewoon doorgevoetbald. Althans, dat is de bedoeling. Vrijdag werden er al drie wedstrijden voor de zondagavond afgelast en zaterdag moest ook KV Mechelen - KV Kortrijk uitgesteld worden.

De veiligheidsdiensten keurden zaterdagavond de toegangswegen naar het stadion van Mechelen af, zo meldt het ANP. Voorlopig staan voor zondag nog drie duels en maandag nog één wedstrijd op het programma in België.

Voor Mechelen is het al de vijfde wedstrijd die door het slechte weer dit seizoen niet kan doorgaan. De ploeg moet nog competitieduels tegen Eupen, Lierse en Sint-Truiden en de kwartfinale van de bekerstrijd bij Standard Luik inhalen. Er is nog geen nieuwe datum gepland.

Update 18:28 uur - Mechelen kan opnieuw niet tegen Standard Luik spelen
Het zit KV Mechelen bepaald niet mee, dit seizoen. In het weekend kreeg de club al voor de vijfde keer dit seizoen te horen dat een wedstrijd afgelast zou worden en maandag is nummer zes een feit. De competitiewedstrijd tegen Standard Luik is afgelast vanwege overvloedige sneeuwval; eerder werd het bekerduel tussen deze twee ploegen al uitgesteld. De nieuwe datum voor het competitieduel is reeds bepaald op 26 januari.

Bezig met laden …