voetbalzone

Update: Meulensteen hervat trainerscarrière bij subtopper in Israël

Robin Bruggeman09 aug 2016, 09:08
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2016, 09:08
Advertentie

René Meulensteen is momenteel werkzaam als consultant van het in de MLS uitkomende Philadelphia Union, maar de Nederlander zou weleens op korte termijn zelf weer op het veld kunnen komen te staan, zo weet de Daily Mail te melden.

/

Fleetwood Town, dat zijn wedstrijden in de League One (het derde Engelse niveau) speelt, is namelijk op zoek naar een opvolger van Steven Pressley en is zeer geïnteresseerd in de diensten van Meulensteen. De komst van de voormalige rechterhand van Sir Alex Ferguson bij Manchester United moet de deur openen voor talenten uit de Premier League.

Meulensteen lijkt zelf ook wel wat te zien in een baan op Highbury en sprak al met technisch directeur Grétar Steinsson. De oefenmeester stond voor het laatst aan het roer bij Fulham, waar hij in februari 2014 vertrok. Daarvoor werkte hij onder andere Anzhi Makhachkala en was hij zeven jaar assistent-trainer op Old Trafford.

Update 9 augustus 09.08 uur - Meulensteen hervat trainerscarrière bij subtopper in Israël
Niet Fleetwood Town, maar Maccabi Haifa is de nieuwe werkgever van René Meulensteen. De nummer vier van het voorgaande seizoen in Israël heeft de komst van de 52-jarige Brabander officieel aangekondigd, maar doet geen mededelingen over de contractduur.

Bezig met laden …