voetbalzone

Update: Middlesbrough presenteert Karanka als nieuwe hoofdtrainer

Bart Kruyt13 nov 2013, 10:38
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2013, 10:38
Advertentie

Aitor Karanka werkte bij Real Madrid samen met José Mourinho en werd vaak beschreven als 'het schoothondje' van de Portugees. Toen Mourinho naar Chelsea vertrok volgde Karanka hem niet, maar wellicht komt de trainer nu alsnog in het Engelse voetbal terecht. Het management van de Spanjaard laat aan Sky Sports weten dat er contact is met Engelse clubs.

/

Karanka wil graag op eigen benen staan en Crystal Palace is nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Het lijkt er echter op dat de coach niet in de Premier League zal beginnen: volgens de bookmakers is hij de favoriet om de nieuwe hoofdtrainer van Middlesbrough te worden. Bij de nummer vijftien van de Championship staat Nederlander Marvin Emnes onder contract.

"Er zijn clubs die hebben geïnformeerd naar Karanka", laat een woordvoerder van Gestifute, een bedrijf dat geleid wordt door Jorge Mendes, weten. "We bekijken een aantal aanbiedingen, maar er is nog geen akkoord bereikt." Karanka schijnt ook aanbiedingen uit Frankrijk en het Midden-Oosten op zak te hebben.

Update 5 november 00.20 uur - 'Karanka geïnterviewd voor erfenis Holloway bij Crystal Palace'
Middlesbrough leek de nieuwe club voor Aitor Karanka te gaan worden, maar misschien gaat de voormalig assistent van José Mourinho bij Real Madrid wel direct aan de slag in de Premier League. De Spanjaard werd al in verband gebracht met Crystal Palace en de Daily Mirror claimt dat er inmiddels is gesproken met Karanka. Voormalig Stoke City-trainer Tony Pulis gold lange tijd als de belangrijkste kandidaat om Ian Holloway op te volgen, maar zijn looneisen zouden te gortig zijn.

Update 13 november 11.38 uur - Middlesbrough presenteert Karanka als nieuwe hoofdtrainer
Niet Crystal Palace, maar Middlesbrough wordt de nieuwe werkgever van Aitor Karanka. De huidige nummer zestien van de Championship maakt woensdag bekend dat de voormalig assistent van José Mourinho bij Real Madrid is gestrikt. Karanka gaat werken met Marvin Emnes, de enige Nederlander in de selectie van Boro. Door het bericht geldt René Meulensteen nu als de belangrijkste kandidaat om de nieuwe coach van Crystal Palace te worden.

Bezig met laden …