voetbalzone

Update: 'Miljoenenbod Chelsea op Braziliaans international geaccepteerd'

Thijs Post16 jul 2012, 20:45
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2012, 20:45
Advertentie

Neymar en Ganso kennen we al langer, maar ook Oscar behoort tot de huidige lichting van Braziliaanse toptalenten. De twintigjarige aanvallende middenvelder van Internacional speelde al zes interlands voor de nationale ploeg van Brazilië en wordt in verband gebracht met diverse Premier League-clubs, zoals Chelsea en Tottenham Hotspur. Volgens Internacional-voorzitter Giovanni Luigi heeft Chelsea de beste papieren.

/

“Ik wil dat de transfer van Oscar de grootste transfer ooit in het Braziliaanse voetbal wordt”, legt Luigi uit aan Radio Gaucha. “Het bod van Chelsea zit er niet ver vandaan”, verzekert de preses, die zegt dat hij niet per se mee wil werken aan een vertrek. “Vorig jaar bood Tottenham Hotspur op Leandro Damiao. We lieten hem niet gaan, omdat hij belangrijk voor ons is. De situatie van Oscar is vergelijkbaar.”

“Als we een goed bod krijgen, gaan we onderhandelen. Maar het bod moet voldoen aan onze voorwaarden”, vervolgt Luigi. “Dat betekent dat het gaat om de grootste transfersom uit de historie van Internacional.

Update 16 juli 20:45 uur - 'Miljoenenbod Chelsea op Braziliaans international geaccepteerd'
Niet Hulk, maar Oscar lijkt de volgende Braziliaan in dienst van Chelsea te gaan worden. Sky Sports meldt maandagavond, op de dag dat Internacional-voorzitter Giovanni Luigi aangaf dat zijn club de hoofdprijs wil hebben voor de middenvelder, dat een bod van bijna dertig miljoen euro is geaccepteerd. Dit is echter nog niet bevestigd door Chelsea of Internacional. Oscar arriveert dinsdag in Londen, waar hij met de Braziliaanse ploeg meedoet aan de Olympische Spelen.

Bezig met laden …