voetbalzone

Update: Miljoenentransfer Oscar naar China voor ‘negentig procent’ rond

Thijs Post14 dec 2016, 10:31
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2016, 10:31
Advertentie

Oscar kan een van de best betaalde spelers ter wereld worden. Volgens de kwaliteitskrant The Telegraph heeft Shanghai SIPG, de club van André Villas-Boas, een bod van 71 miljoen euro op de middenvelder van Chelsea gedaan.

/

Volgens het dagblad is de kans groot dat Chelsea het bod accepteert, omdat Oscar geen vaste basisspeler is in de voetbalmachine van manager Antonio Conte. Oscar werd in het recente verleden ook al in verband gebracht met een transfer naar China, maar destijds zette de Braziliaan een streep door een transfer naar Jiangsu Suning.

Oscar kan de duurste verkoop ooit in de historie van Chelsea worden. David Luiz, die inmiddels weer terug is op Stamford Bridge, werd in het verleden voor circa vijftig miljoen euro verkocht aan Paris Saint-Germain.

Update 14 december 11.31 uur - Miljoenentransfer Oscar naar China voor 'negentig procent' rond
De overgang van Oscar naar China lijkt aanstaande. De middenvelder van Chelsea erkent dat hij hard op weg is naar Shanghai SIPG, dat circa zeventig miljoen euro wil betalen. "De deal is voor negentig procent rond", zo erkent Oscar in gesprek met SporTV. "Het hangt alleen nog af van een paar bureaucratische details." De spelmaker speelt sinds 2012 in het tenue van de Londenaren.

Bezig met laden …