voetbalzone

Update: Moisander: ‘Duidelijk dat ik in januari of in de zomer vertrek’

Thijs Post30 nov 2014, 14:20
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2014, 14:20
Advertentie

Niklas Moisander vertrekt in de winterstop bij Ajax. Dat heeft de verdediger zondag na de wedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) laten weten aan AT5. Dat Moisander zou gaan vertrekken stond eigenlijk al vast, want de verdediger is in het bezit van een aflopende verbintenis. Eerder liet hij al doorschemeren niet te willen bijtekenen.

voetbalzone

Moisander laat nu weten dat hij geen contractaanbieding heeft gehad van Ajax en dat het dus rijp is om aan een volgende stap te denken. Afgelopen zomer mocht en wilde Moisander ook al weg uit Amsterdam, maar destijds kon hij geen andere club vinden.

Als Moisander toch bij Ajax blijft, dan zal hij na de winterstop geen minuten in de hoofdmacht meer gaan maken. De 29-jarige Fin is sinds de zomer van 2012 actief in Amsterdam. Hij werd voor ongeveer 3,5 miljoen euro overgenomen van AZ. Tegenwoordig is de mandekker aanvoerder van de club uit Amsterdam.

Update 15.20 uur - Moisander: ‘Duidelijk dat ik in januari of in de zomer vertrek’
In gesprek met de NOS zegt Niklas Moisander juist dat het helemaal niet zeker is dat hij in de winterstop vertrekt uit Amsterdam. “Nee, er is nog niets zeker. Ik weet niet wat er gebeurt achter de schermen, ik concentreer me gewoon op Ajax. Het is wel duidelijk dat ik in januari of de zomer vertrek.”

Bezig met laden …