voetbalzone

Update: 'Moreno arriveert spoedig in Engeland voor transfer naar Liverpool'

Bart Kruyt09 jun 2014, 17:10
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2014, 17:10
Advertentie

Het lijkt wel alsof Liverpool probeert nog voor de start van het WK de selectie voor volgend seizoen compleet te maken. De nummer twee van het afgelopen seizoen in de Premier League nam spits Rickie Lambert al over van Southampton en heeft middenvelder Emre Can ook zo goed als binnen. Linksback Alberto Moreno van Sevilla moet de derde versterking gaan worden.

voetbalzone

Moreno staat al geruime tijd in de belangstelling van Liverpool en Marca beweerde vorige week al dat er een akkoord was bereikt over een transfer. Zover is het nog niet, maar een deal is wel in de maak. Moreno is het volgens TVE met Liverpool eens geworden over een contract voor vijf jaar; nu is het wachten op een overeenkomst tussen de clubs.

Sevilla zou ruim twintig miljoen euro willen vangen voor de 21-jarige Moreno, die pas een seizoen basisspeler is bij de Europa League-winnaar. De linksback speelde tot dusver drie interlands voor de Spaanse ploeg, maar zit niet in de WK-selectie van Vicente Del Bosque. Liverpool wil ook nog Adam Lallana halen van Southampton, maar de onderhandelingen over de Engels international verlopen stroef.

Update 9 juni 17.10 uur - 'Moreno arriveert spoedig in Engeland voor transfer naar Liverpool'
De transfer van Alberto Moreno naar Liverpool zou wel eens snel afgerond kunnen worden. Volgens de Daily Mail is er inmiddels een akkoord bereikt met Sevilla over een transfersom en arriveert de linksback nog deze maandag in Engeland om zijn transfer af te ronden. Moreno was zaterdag nog te gast bij de bruiloft van Luis Alberto en hoorde toen goede verhalen over de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Premier League. Luis Alberto lijkt Liverpool overigens na een jaar alweer te verlaten: hij is in gesprek met Málaga. Bij Liverpool kwam hij nauwelijks aan spelen toe.

Bezig met laden …