voetbalzone

Update: NAC Breda bevestigt terugkeer Chelsea-huurling Perica

Erik van Dam15 aug 2014, 14:08
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2014, 14:08
Advertentie
voetbalzone

Stipe Perica speelt in het seizoen 2014/15 opnieuw op huurbasis bij NAC Breda. BN De Stem bericht donderdag dat de club erin is geslaagd Perica weer te huren van Chelsea. Net als vorig seizoen zal NAC niets betalen voor het lenen van de Kroatische aanvaller.

Perica maakte een jaar geleden de overstap van Zadar in zijn vaderland naar Chelsea. The Blues besloten meteen een tijdelijk onderkomen te zoeken voor de tiener en kwamen uit bij NAC. Perica speelde uiteindelijk 25 wedstrijden in de Eredivisie en maakte 6 doelpunten. Trainer Nebojsa Gudelj gebruikte hem de meeste keren als invaller.

NAC moet het nieuws zelf nog bevestigen, maar het ziet er dus naar uit dat Chelsea akkoord gaat met een nieuw seizoen voor Perica in het Rat Verlegh Stadion. Vrijdag zal de Kroaat vermoedelijk al meetrainen met de rest van de selectie. Doelman Jelle ten Rouwelaar uitte recent nog zijn twijfels over Perica’s toegevoegde waarde.

Update 15 augustus 14.08 uur - NAC Breda bevestigt terugkeer Chelsea-huurling Perica
NAC Breda kan ook dit seizoen beschikken over de diensten van Stipe Perica. De aanvaller wordt net als vorig seizoen voor een jaar gehuurd van Chelsea, zo maakt NAC op de website van de club bekend. "We hebben de spits die we voor ogen hadden", zegt technisch directeur Graeme Rutjes. "Hij is kopsterk, is een goed aanspeelpunt en heeft de drive om er vol voor te gaan. Daarnaast is hij gevaarlijk in de zestien. Het zijn de kwaliteiten die we graag zien in de spits van NAC."

Bezig met laden …