voetbalzone

Update: NAC Breda noemt bericht over komst Ajacied 'voorbarig'

Bart Kruyt06 mei 2014, 10:20
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 10:20
Advertentie

Joeri de Kamps staat voor een overgang naar NAC Breda. Kort voor het weekend kwam al naar buiten dat de Brabantse club belangstelling zou hebben en inmiddels heeft NAC zich verzekerd van de komst van de jongeling, weet Voetbal International. Volgens het weekblad gaat De Kamps later deze week voor drie jaar tekenen in het Rat Verlegh Stadion.

voetbalzone

De 22-jarige defensieve middenvelder komt transfervrij over van Ajax, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan SC Heerenveen. Voor de Friezen kwam hij tot twaalf competitiewedstrijden, waarvan vier als basisspeler. Aan het begin van dit voetbaljaar deed hij ook nog in vijf duels van Jong Ajax mee in de Jupiler League; tot een debuut in het eerste elftal van Ajax kwam het niet.

NAC voert deze week ook gesprekken met Alex Schalk (22) en Jordy Buijs (25); eerstgenoemde speelde dit seizoen op huurbasis voor Jong PSV en heeft nog een eenjarig contract in Breda, terwijl de verbintenis van Buijs deze zomer afloopt. De middenvelder kan bijtekenen, maar weet dat er ook nog andere clubs met interesse zijn.

Update 6 mei 10.20 uur - NAC Breda noemt bericht over komst Ajacied 'voorbarig'
SC Heerenveen heeft op de officiële website van de club bekendgemaakt dat Joeri de Kamps naar NAC Breda zal vertrekken, maar in het Rat Verlegh Stadion begrijpt men niet waar de Friezen deze informatie vandaan hebben gehaald. "Verschillende media berichten over de komst van verdedigende middenvelder Joeri de Kamps naar NAC. Deze berichtgeving is voorbarig", schrijft NAC op de website van de vereniging. "De club is in onderhandeling met het 22-jarige talent en zijn werkgever Ajax. De Kamps, die afgelopen seizoen als huurling uitkwam voor sc Heerenveen, wordt door meerdere teams begeerd."

Bezig met laden …