voetbalzone

Update: NEC en Neftchi Baku akkoord over transfer van Platje

Daniel Cabot Kerkdijk28 jun 2013, 10:38
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2013, 10:38
Advertentie

Het is nog onduidelijk of Melvin Platje in Azerbeidzjan aan de slag gaat. Neftchi Baku heeft ruim een ton over voor de 24-jarige aanvaller van NEC, maar de club uit Nijmegen heeft in de afgelopen twee dagen geen teken van leven gegeven.

/

Volgens De Telegraaf heeft Neftchi Baku NEC een ultimatum gesteld. Als er vandaag voor 12.00 uur niet met het bedrag wordt ingestemd, gaat de clubleiding van de Azerbeidzjaanse club op zoek naar alternatieven.

Platje hoopt in de komende uren uit Nijmegen te kunnen vertrekken. De aanvaller botste bij NEC aan het einde van het seizoen met Alex Pastoor. De coach koos er na de winterstop doorgaans niet voor om de ex-speler van FC Volendam vanaf het begin op te stellen. Toch eindigde Platje als clubtopscorer: negen treffers.

Update 21 juni 16:59 uur - Opmerkelijke transfer voor NEC'er Platje valt in het water
Melvin Platje hoeft niet meer te rekenen op een verhuizing naar Azerbeidzjan. Neftchi Baku wilde 100.000 euro betalen voor de spits van NEC en de club wilde de deal voor vrijdag 12:00 uur afronden. NEC ging echter niet akkoord met die eisen, zo meldt Omroep Gelderland. De 24-jarige Platje, die weinig perspectief lijkt te hebben bij NEC, kan dus op zoek naar alternatieven.

Update 28 juni 10.38 uur - NEC en Neftchi Baku akkoord over transfer van Platje
Een week nadat de transfer in het water viel, is er alsnog een akkoord gekomen tussen NEC en Neftchi Baku over Melvin Platje. De 24-jarige aanvaller heeft weinig perspectief in Nijmegen en wil dan ook graag vertrekken. De Azerbeidzjaanse club wilde de deal een week geleden voor 12.00 uur afronden, maar NEC ging niet akkoord met de eisen. Nu laat de Eredivisionist weten dat het mondeling akkoord is met de Oost-Europese vereniging. Platje is zelf onderweg naar Neftchi om een persoonlijke overeenkomst te bereiken met de club.

Bezig met laden …