voetbalzone

Update: NEC geeft opheldering over bebloed gezicht van Foor

Gijs Freriks13 dec 2015, 09:35
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2015, 09:35
Advertentie

NEC verloor zaterdag met 3-1 van SC Cambuur en voor Navarone Foor was het al helemaal een avond om snel te vergeten. De aanvaller zou zijn geraakt door een projectiel uit het publiek en hield daar een flinke bloedlip aan over.

voetbalzone

“Navarone Foor ging met gezicht onder bloed kleedkamer in. Te emotioneel om uit te leggen wat voor eigen supportersvak is gebeurd na afloop”, schrijft NOS-commentator Jeroen Elshoff op zijn Twitter-account. Foor liep uiteindelijk met verdediger Rens van Eijden mee naar binnen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het nog niet zeker is dat Foor door een projectiel was geraakt. “Een andere lezing is dat Foor per ongeluk werd geraakt door medespeler Lucas Woudenberg toen de verdediger Foor wegtrok bij het uitvak”, klinkt het.

Ernest Faber gaf ook (nog) geen verdere informatie over het incident met Foor, maar ging uiteraard wel op de wedstrijd in. “We hebben tot op heden meermaals laten zien goed te kunnen voetballen, maar vanavond was het verre van dat. Bovenal kwam dat door onnodige, persoonlijke fouten. We hebben veel getraind op standaardsituaties en als je dan op zo’n manier drie goals om je oren krijgt, dan is dat pijnlijk. Ik dacht dat we verder waren dan dat.”

Update 13 december 10.35 uur - NEC geeft opheldering over bebloed gezicht van Foor
Navarone Foor is na de uitwedstrijd tegen SC Cambuur niet door een projectiel uit het publiek geraakt, zo laat de club uit Nijmegen via de officiële kanalen weten. “Net als alle andere spelers liep Foor mee naar het bezoekersvak. Daar werd er door een groep supporters flink geprovoceerd, waarbij één individu zich specifiek tot Foor richtte. Door de frustratie en emotie van de verloren wedstrijd kwam daar een reactie op terug van Foor, waar hij zijn excuses voor aanbiedt. Het bloed op zijn gezicht is niet het resultaat van een bekogeling met een voorwerp uit het vak, maar is bij het weghalen van Foor bij het bezoekersvak door zijn teamgenoten gebeurd.”

Bezig met laden …