voetbalzone

Update: Nederlandse Turk rondt overstap naar laagvlieger in Süper Lig af

Matthijs van Laar01 feb 2016, 17:50
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 17:50
Advertentie
voetbalzone

De naderende komst van Colin Kazim-Richards naar Celtic heeft directe gevolgen voor Nadir Ciftci. Pierre van Hooijdonk, die de belangen van de 23-jarige aanvaller behartigt, stelt dat zijn cliënt op weg is naar Turkije.

“We hopen een akkoord te bereiken met Eskisehirspor”, vertelt de oud-international in de Daily Record. Het zou gaan om een huurdeal tot aan het einde van het seizoen. Ciftci’s contract bij Celtic loopt nog door tot de zomer van 2019. “Nadir wil gewoon voetballen en hopelijk gaat dat er met deze overstap meer van komen.”

Ciftci’s plek in de selectie van de Schotse grootmacht wordt waarschijnlijk ingenomen door Kazim-Richards, die al in Glasgow is om de laatste details van zijn overgang te bespreken. Schotse media meldden al dat Feyenoord bereid zou zijn om de aanvaller, die vorige maand door de Rotterdammers werd geschorst nadat hij een journalist bedreigde, transfervrij te laten vertrekken.

Update 1 februari 18.50 uur - Nederlandse Turk rondt overstap naar laagvlieger in Süper Lig af
Nadir Ciftci maakt het seizoen op huurbasis af bij Eskisehirspor. De huidige nummer zeventien van de Süper Lig maakt de komst van de 23-jarige aanvaller officieel bekend. Of er een optie tot koop in de overeenkomst is opgenomen, is niet bekend.

Bezig met laden …