voetbalzone

Update: Neergestoken oud-international van Turkije maakt het goed

Thijs Post06 okt 2016, 16:07
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2016, 16:07
Advertentie

Viervoudig Turks international Önder Turaci is dinsdag neergestoken in Luik, zo meldt La Meuse. De 35-jarige Turaci, dit seizoen actief voor Seraing in de Belgische eerste amateurklasse, was naar verluidt onderdeel van een ruzie over voogdij.

/

De 35-jarige verdachte van de steekpartij zou het aan de stok hebben gekregen met zijn ex. De vrouw trommelde haar broer, ex-profvoetballer Önder, op. Het kwam tot een vechtpartij en de oud-international van Turkije werd tweemaal gestoken. Ernstig gewond werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis.

Önder werd in Luik geboren; tussen 2000 en 2004 stond hij onder contract bij Standard Luik. Daarna trok hij naar de Turkse topclub Fenerbahçe en vervolgens speelde hij voor clubs als Kayserispor, Sanliurfaspor en Antalyaspor. Vervolgens keerde hij terug naar België.

Update 16.07 uur - Neergestoken oud-international van Turkije maakt het goed
Viervoudig Turks international Önder Turaci werd dinsdag neergestoken en de oud-prof werd ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Seraing-trainer José Jeunechamps laat nu weten dat het goed gaat met Önder. “Aan de telefoon vertelde hij me dat hij ter observatie in het ziekenhuis gehouden werd en dat hij als alles goed gaat vandaag naar huis mag”, klinkt het in gesprek met Belga.

Bezig met laden …