voetbalzone

Update: Neurologisch onderzoek moet Willems uitsluitsel geven

Thijs Post25 nov 2016, 07:42
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2016, 07:42
Advertentie

Davy Pröpper speelde woensdag niet slecht tegen Atlético Madrid, maar de PSV’er ging wel in de fout bij het openingsdoelpunt van Kévin Gameiro. Na afloop is Pröpper schuldbewust: hij verloor de bal op een vervelende plek, waardoor de Fransman kon scoren.

/

“Ik kreeg de bal, verloor hem en dan zijn ze heel snel weg. Gameiro schoot hem fantastisch binnen. Ja, dan baal je wel natuurlijk. Het lijkt alsof je ruimte hebt, maar vervolgens zitten ze er snel bovenop. Tegen deze ploeg is een foutje meteen een goal. Wat dat betreft zijn ze wereldklasse", zegt Pröpper tegen Ziggo Sport.

Voor ploeggenoot Jetro Willems was het geen gelukkige wedstrijd: hij moest de strijd staken na een botsing. “Ik was duizelig, ik kon niet verder”, tekent PSV-watcher Jeroen Kapteijns van De Telegraaf op. “Ik kan me niks herinneren van voor de botsing.” De linksback wordt donderdag onderzocht, zo geeft trainer Phillip Cocu aan.

Update 25 november 8.42 uur - Neurologisch onderzoek moet Willems uitsluitsel geven
Jetro Willems ging tegen Atlético Madrid met een hoofdblessure van het veld: de linksback kreeg twee tikken en had een gezwollen oog. Willems liet na afloop weten zich niets te kunnen herinneren van voor de botsing en donderdag werd hij onderzocht. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de onderzoeken nog niet klaar: vrijdag volgt een extra neurologisch onderzoek. Het is twijfelachtig of Willems zaterdag kan spelen tegen ADO Den Haag en omdat Joshua Brenet ook geblesseerd is zal Jordy de Wijs mogelijk weer op moeten draven.

Bezig met laden …