voetbalzone

Update: Onderhandelingen over Amrabat gestopt, transfer ketst af

Thijs Post20 jun 2012, 18:45
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2012, 18:45
Advertentie

De geruchten over een transfer van Nordin Amrabat naar Galatasaray zijn niet van gisteren, maar nu heeft die club via de officiële kanalen bevestigd dat er gesprekken met Kayserispor gaande zijn. De bekendmaking wijst erop dat de onderhandelingen zeer serieus zijn en het kan voor PSV positieve financiële gevolgen hebben.

/

De 25-jarige Amrabat speelde tussen 2008 en 2011 voor PSV. Toen de Eindhovenaren hem verkochten aan Kayserispor, werd als onderdeel van de transfer een doorverkooppercentage van 25 procent bedongen. In het geval van een miljoenentransfer zou het een mooi bedrag betekenen voor PSV.

De in Naarden geboren Amrabat speelde afgelopen seizoen 25 competitiewedstrijden voor Kayserispor. Hij maakte vijf doelpunten en gaf daarnaast acht assists. In Nederland wist hij bij PSV nooit echt te overtuigen, maar maakte hij daarvoor wel indruk met sterk spel bij VVV-Venlo.

Update 20-06 18:45 uur - Onderhandelingen over Amrabat stopgezet, transfer afgeketst
De onderhandelingen tussen Kayserispor en Galatasaray over een transfer van Nordin Amrabat zijn op niets uitgelopen. Dat meldt laatstgenoemde club via de officiële kanalen. Het afketsen van de transfer betekent dat PSV een flink bedrag misloopt: bij een overgang van de Marokkaan zouden de Eindhovenaren 25 procent van de transfersom ontvangen.

Bezig met laden …