voetbalzone

Update: Ook Chiellini moet CL-duel met Bayern München missen

Matthijs van Laar15 mrt 2016, 14:29
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2016, 14:29
Advertentie
/

Coach Massimiliano Allegri van Juventus heeft in de aanloop naar het beslissende returnduel met Bayern München slecht nieuws gekregen. Hij kan in de Allianz Arena geen beroep doen op clubtopscorer Paulo Dybala en middenvelder Claudio Marchisio. Beiden zijn niet fit genoeg bevonden om in actie te komen.

Dybala haakte maandag vroegtijdig af tijdens de training, nadat hij last kreeg van zijn kuit. Uit een aantal tests is gebleken dat het duel in München niet haalbaar is voor de jonge Argentijn. De club meldt via de officiële kanalen dat zijn situatie van dag tot dag zal worden bekeken. Mikpunt is een rentree in het competitieduel met Torino van aankomende zondag.

Ook Italiaans international Marchisio heeft last van zijn kuit. Bij onderzoeken is naar voren gekomen dat de dertigjarige middenvelder een klein scheurtje heeft opgelopen in zijn linkerkuit. Hij staat daardoor naar verwachting twintig dagen aan de kant. Juventus speelde het eerste duel met Bayern gelijk (2-2) en moet woensdagavond dus minimaal één keer scoren om door te bekeren.

Update 15 maart 15.29 uur - Ook Chiellini moet CL-duel met Bayern München missen
Het zal voor Juventus nog een hele opgave worden om Bayern München uit te schakel in de Champions League. Eerder deze dinsdag werd al bekend dat Paulo Dybala en Claudio Marchisio woensdag niet in actie kunnen komen en nu is duidelijk geworden dat ook Giorgio Chiellini niet kan spelen. De verdediger staat vanwege een kuitblessure al sinds eind februari buitenspel en heeft de race tegen de klok verloren.

Bezig met laden …