voetbalzone

Update: Opmerkelijke transfer stopper van FC Dordrecht afgerond

Erik van Dam10 jan 2014, 11:18
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2014, 11:18
Advertentie

Josimar Lima speelt al tweeënhalf jaar in de Jupiler League en doet het goed met FC Dordrecht. Na dit seizoen vertrekt de 24-jarige verdediger mogelijk bij zijn club, want volgens RTV Rijnmond lonkt er een financieel aantrekkelijke aanbieding uit het buitenland. Al-Shaab heeft serieuze belangstelling getoond voor Lima en mag met hem onderhandelen.

/

Lima’s contract aan De Krommedijk loopt in de zomer ten einde. De Kaapverdiaanse verdediger heeft er dan drie jaar opzitten en kan dan gaan en staan waar hij wil. Mogelijk verzilvert hij die status met een mooi contract in de Verenigde Arabische Emiraten. Zeljko Petrovic is hoofdtrainer bij Al-Shaab en hoopt dat Lima zich bij zijn club wil voegen.

Technisch directeur Marco Boogers van Dordt heeft aan de regionale radio- en televisiezender bevestigd dat Lima van de club mag onderhandelen met Al-Shaab. Eerder stond hij onder contract bij Willem II, waar hij maar drie wedstrijden speelde.

Update 10 januari 12.18 uur - Opmerkelijke transfer stopper van FC Dordrecht afgerond
Josimar Lima gaat definitief aan de slag in het Midden-Oosten. RTV Rijnmond meldt vrijdag dat de verdediger inmiddels medisch is gekeurd bij Al-Shaab. Hij wacht nog op de nodige papieren, waarna de transfer definitief zal worden afgerond. Het is niet bekend hoeveel de koploper van de Jupiler League voor de 24-jarige Lima ontvangt.

Bezig met laden …