voetbalzone

Update: Opsteker voor Liverpool in aanloop naar kraker tegen Arsenal

Gijs Freriks31 okt 2013, 14:40
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2013, 14:40
Advertentie
/

Philippe Coutinho lijkt welhaast onmisbaar te zijn voor Liverpool. De middenvelder viel vorige week in de wedstrijd tegen Swansea City uit (2-2) en ook de tweede wedstrijd waarin de Braziliaan niet meedeed, leverde voor the Reds puntverlies op. Southampton was zaterdag met 1-0 te sterk, waardoor de ploeg van Brendan Rodgers de eerste plaats verliet.

De 21-jarige Coutinho is ongeveer zes weken uitgeschakeld en hij baalt er stevig van dat hij niet mee kan doen. “Het is frustrerend om geblesseerd te raken, zeker wanneer je goed speelt, maar dit gebeurt”, zegt de enkelvoudig international tegen Globo Esporte. “Ik wil mij nu op mijn revalidatie focussen en al het goede doen om zo snel mogelijk terug te keren om Liverpool in de competitie te helpen. Ik ben snel terug.”

Hij is inmiddels met succes aan zijn schouderblessure geopereerd. De creatieve middenvelder, die eerder voor onder meer Internazionale en Espanyol speelde, hoopt dit seizoen te kunnen schitteren met het oog op het WK in Brazilië. “Ik droom van een uitnodiging voor de nationale ploeg en heb het zelf in de hand. Deze blessure komt op een verkeerd moment, maar dit is voetbal”, aldus Coutinho.

Update 31 oktober 15.40 uur - Opsteker voor Liverpool in aanloop naar kraker tegen Arsenal
Liverpool heeft op het moment twee punten minder dan Arsenal en kan zaterdag in het Emirates Stadium de koppositie overnemen van the Gunners. Philippe Coutinho is fit genoeg om Liverpool te helpen: de Braziliaanse middenvelder is hersteld van zijn schouderblessure en kan zaterdag in actie komen, zo heeft Brendan Rodgers laten weten. Het is nog onduidelijk of Coutinho direct in de basis zal beginnen of niet.

Bezig met laden …