voetbalzone

Update: Oude bekende volgt Van Veldhoven op bij Westerlo

Thijs Post26 nov 2015, 13:55
Laatst bijgewerkt: 26 nov 2015, 13:55
Advertentie

Harm van Veldhoven is ontslagen als trainer van Westerlo, zo maakt de Belgische club via de officiële kanalen bekend. De Nederlander was sinds januari hoofdcoach van Westerlo, waar hij het stokje overnam van Dennis van Wijk. De slechte resultaten hebben Van Veldhoven de kop gekost.

voetbalzone

“KVC Westerlo heeft besloten om na overleg de samenwerking met trainer Harm van Veldhoven te beëindigen. De onhoudbare druk, de sportieve resultaten en de belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht noopten de club tot deze weinig sympathieke maatregel”, zo luidt een statement. Westerlo staat zestiende en laatste in de Belgische Pro League met twaalf punten uit zestien wedstrijden.

Van Veldhoven timmert sinds 2000 aan de weg als hoofdtrainer. Hij was werkzaam bij clubs als Lommel, Cercle Brugge, Germinal Beerschot en KV Mechelen. Tussen 2008 en 2012 was hij werkzaam in Nederland, als hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade.

Update 26 november 14.55 uur - Oude bekende volgt Van Veldhoven op bij Westerlo
KVC Westerlo heeft niet lang nodig gehad om een opvolger te vinden voor de weggestuurde Harm van Veldhoven. De Belgische laagvlieger gaat in zee met Bob Peeters, die volgens Het Laatste Nieuws vrijdagmiddag zal worden gepresenteerd. Peeters begon dit seizoen nog als coach van Lokeren, maar werd daar al snel ontslagen. Datzelfde gebeurde dus met Van Veldhoven bij Westerlo.

Bezig met laden …