voetbalzone

Update: Overmars ontkent belangstelling Ajax voor Dembélé

Gijs Freriks27 jun 2015, 18:56
Laatst bijgewerkt: 27 jun 2015, 18:56
Advertentie

Ajax is met Fulham in gesprek over Moussa Dembélé, een achttienjarige aanvaller uit Frankrijk. Dat meldt Get French Football News zaterdagmiddag. Het is onduidelijk of de Amsterdammers denken aan een huurdeal of een definitieve transfer.

voetbalzone

Dembélé werd in mei door France Football nog in verband gebracht met Feyenoord en ook clubs als Napoli, Genoa, Saint-Étienne en Everton zijn inmiddels genoemd. Fulham zou het nog maar één jaar doorlopende contract van Dembélé willen verlengen, maar het is de vraag of het talent daar zelf ook oren naar heeft.

De international van Frankrijk Onder-19 werd deels opgeleid bij Paris Saint-Germain en maakte op zestienjarige leeftijd de overstap naar Craven Cottage. In november 2013 maakte hij zijn debuut in de Premier League en de teller staat inmiddels op twee competitiewedstrijden voor Fulham.

Update 27 juni 18.56 uur - Overmars ontkent belangstelling Ajax voor Dembélé
In de Franse pers werden Ajax en Feyenoord zaterdag gelinkt aan Moussa Dembélé, het achttienjarige talent van Fulham. Wat de Amsterdammers aangaat kan echter al gezegd worden dat zij niet geïnteresseerd zijn. Voetbal International-verslaggever Simon Zwartkruis deed navraag bij directeur voetbalzaken Marc Overmars en die sprak de belangstelling voor Dembélé tegen. Ajax zoekt weliswaar een nieuwe aanvaller voor wanneer Kolbeinn Sigthórsson is verkocht, maar Dembélé is nu niet in beeld.

Bezig met laden …