voetbalzone

Update: Palermo legt ‘één van de meest gewaardeerde’ Italianen vast

Gijs Freriks27 aug 2015, 22:05
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2015, 22:05
Advertentie

Alberto Gilardino keert terug naar Italië. “Hij heeft de medische keuring doorlopen en ik kan je verzekeren dat hij inmiddels speler van Palermo is”, laat vicevoorzitter Guglielmo Micciche woensdagavond optekenen in gesprek met RotoCalcio.

voetbalzone

Voorzitter Maurizio Zamparini liet vorige week zaterdag weten dat er een persoonlijk akkoord met de 33-jarige aanvaller was bereikt en dat alleen de clubs er nog uit hoefden te komen. Italiaanse media berichtten daarna dat Internazionale en Lazio zich nog in de strijd om de handtekening van Gilardino wilden mengen.

“Dat is pure fantasie, kletskoek”, zegt Micciche echter. “De enige reden waarom de transfer nog niet officieel is afgerond is omdat het papierwerk nog in orde moet worden gemaakt.” Gilardino, 57-voudig international van Italië, gaat een driejarig contract tekenen met een jaarsalaris van 1,1 miljoen euro. Hij komt over van Guangzhou Evergrande.

Update 27 augustus 22.05 uur - Palermo legt ‘één van de meest gewaardeerde’ Italianen vast
Alberto Gilardino is officieel speler van Palermo. De rozehemden maken donderdagavond melding van de komst van de 33-jarige aanvaller, die overkomt van Guangzhou Evergrande. “Hij is een van de meest gewaardeerde voetballers in het Italiaanse voetbal. Hij is een puur talent, dat 178 keer heeft gescoord in de Serie A en achttien doelpunten heeft gemaakt in Europese competities”, luidt het statement. Gilardino wordt volgende week aan pers en publiek gepresenteerd.

Bezig met laden …