voetbalzone

Update: Panathinaikos neemt Plessis over van Liverpool

Bart Kruyt31 aug 2010, 21:51
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 21:51
Advertentie

Spelers van Liverpool weten de weg naar Athene deze zomer eenvoudig te vinden. Olympiakos Piraeus versterkte zich deze zomer al met Albert Riera en Krisztian Németch en wilde ook Damien Plessis graag hebben, maar Panathinaikos handelde sneller. Plessis is in Griekenland aangekomen om zijn transfer naar de landskampioen af te ronden.

De 22-jarige middenvelder wordt voor naar verluidt 500.000 euro gekocht door Panathinaikos, dat Plessis een driejarig contract laat tekenen. De Fransman liet bij aankomst weten dat hij ‘de kans om Champions League-voetbal te spelen, niet kon laten liggen’. Na de medische keuring zal hij zijn handtekening zetten.

Plessis werd een kleine drie jaar geleden door Liverpool weggehaald uit de jeugdopleiding van Olympique Lyon, maar brak op Anfield nooit door. De Fransman kwam tot slechts drie competitiewedstrijden, maar deed twee jaar terug nog wel mee in de Champions League tegen Standard Luik. Nu gaat hij opnieuw op het hoogste Europese podium spelen.

Update 21:51 uur - Panathinaikos neemt Plessis over van Liverpool
Liverpool heeft officieel bevestigd dat Damien Plessis de overstap maakt naar het Griekse Panathinaikos. The Reds zeggen er niet bij hoeveel zij ontvangen voor de 22-jarige Fransman, die op Anfield Road nog een verbintenis tot medio 2012 bezat.

Bezig met laden …