voetbalzone

Update: Pepe is vraagteken voor Champions League-finale

Daniel Cabot Kerkdijk09 mei 2014, 14:25
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2014, 14:25
Advertentie
voetbalzone

Xabi Alonso mist de Champions League-finale van 24 mei in Lissabon door een schorsing. Volgens diverse Spaanse media is de kans groot dat Real Madrid nog een belangrijke basiskracht mist tegen stadsgenoot Atlético Madrid. Pepe hield aan het midweekse competitieduel met Real Valladolid een kuitblessure aan het linkerbeen over en het lijkt erop dat hij de finale niet gaat halen.

Pepe ondergaat vrijdag een MRI-scan om de ernst van de blessure te onderzoeken. De medische staf van Real Madrid heeft op basis van een eerste onderzoek al een hard hoofd in zijn aanwezigheid in la gran final en ook de Portugees international heeft zich er naar verluidt al bij neergelegd dat hij de eindstrijd op Portugese bodem gaat missen. Het been van Pepe was donderdag nog te opgezwollen om een scan te ondergaan en volgens de media in Spanje heeft hij zeer veel pijn.

Over Ángel Di Maria en Cristiano Ronaldo maakt Real Madrid zich minder zorgen. De spierblessure van de Argentijn, die ook klachten overhield aan het duel met Valladolid, valt mee, zo bleek donderdag uit nader onderzoek. Het gaat in geen enkel geval om een spierscheuring. Ronaldo moest het duel in Zorrilla al na negen minuten staken, maar dat deed hij uit voorzorg. De sterspeler van Real Madrid trainde donderdag gewoon voluit mee met de selectie van Carlo Ancelotti.

Update 9 mei 14.25 uur - Pepe is vraagteken voor Champions League-finale
Het wordt afwachten of Pepe mee zal kunnen doen in de Champions League-finale tegen Atlético Madrid. De Portugese verdediger heeft vrijdag een scan laten maken van zijn kuit en Real Madrid meldt op de website van de club de spier is aangetast. Real doet geen mededelingen over de duur van de revalidatieperiode, maar volgens Spaanse media zal Pepe zeker twee weken moeten toekijken.

Bezig met laden …