voetbalzone

Update: PSV hoeft niet te vrezen voor Russen: 'Daar weet ik niets van'

Gijs Freriks15 jul 2014, 20:42
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2014, 20:42
Advertentie

PSV lijkt de strijd om de handtekening van Steven Defour te verliezen. Volgens de Russische krant Sovsport heeft Dynamo Moskou de beste papieren en zijn de onderhandelingen met FC Porto in volle gang. De 26-jarige middenvelder kon in 2011 ook al naar de Premjer Liga, maar sloeg toen een aanbieding van Lokomotiv Moskou af.

voetbalzone

De Belgisch international kan de vierde zomeraanwinst van Dynamo worden, na Alexander Büttner, Stanislav Manolev en William Vainqueur. De Politiemannen hopen overigens ook de komst van Mathieu Valbuena van Olympique Marseille snel af te ronden en Defour lijkt hem dus te moeten volgen. De 44-voudig international heeft bij Porto nog een tweejarig contract, maar mag voor zes, zeven miljoen euro vertrekken.

Defour noemde PSV onlangs een 'grote en interessante club', maar wil pas na zijn vakantie op Bali in gesprek gaan met de directie van de Eindhovenaren. Het is de vraag of PSV dan kan opboksen tegen de roebels van Dynamo. Defour maakte in 2011 de overstap van Standard naar Porto, maar zweeft er sindsdien tussen bank en basis.

Update 15 juli 20.42 uur - PSV hoeft niet te vrezen voor Russen: 'Daar weet ik niets van'
PSV lijkt geen rekening te hoeven houden met Dynamo Moskou. De Russische club zou in onderhandeling zijn getreden met FC Porto over de transfer van Steven Defour, maar zaakwaarnemer Paul Stefani ontkent dat in gesprek met Record. "Dynamo? Daar weet ik niets van. PSV heeft wel serieuze interesse. We gaan de komende dagen met de Nederlandse club om de tafel."

Bezig met laden …