voetbalzone

Update: PSV niet in zee met product van jeugdopleiding Barcelona

Matthijs van Laar26 aug 2013, 13:24
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2013, 13:24
Advertentie
/

PSV gaat volgens het Eindhovens Dagblad de komende dagen bekijken of Fernando Quesada iets voor de club kan betekenen. De negentienjarige middenvelder is transfervrij, nadat zijn contract bij Barcelona niet werd verlengd. Ook Stoke City is voor hem in de markt, zo meldden diverse Engelse media eerder al.

Mocht PSV besluiten dat het werk wil maken van Quesada én de speler zelf is enthousiast, dan kan de Eindhovense club hem transfervrij inlijven. Eerst zal de tiener echter een paar dagen mee bij Jong PSV, zodat de technische staf hem goed kan beoordelen.

Quesada kwam bij Barcelona nooit tot een debuut in de hoofdmacht en kreeg vorig seizoen al te horen dat hij de club deze zomer moest verlaten. Al in juli meldde Stoke City zich voor de jonge Spanjaard, die niet meteen inging op die interesse. De club van Erik Pieters is echter nog altijd in de race.

Update 26 augustus 13.24 uur - PSV niet in zee met product van jeugdopleiding Barcelona
PSV gaat niet in zee met Fernando Quesada, voetbalnaam Nando. De negentienjarige middenvelder is alweer vertrokken uit Eindhoven, meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Quesada is transfervrij, nadat zijn contract bij Barcelona niet werd verlengd. Stoke City schijnt nog wel in de markt te zijn voor de jongeling.

Bezig met laden …