voetbalzone

Update: PSV ziet vermeend doelwit contract tekenen in Duitsland

Daniel Cabot Kerkdijk29 jun 2011, 10:40
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2011, 10:40
Advertentie

Anthony Ujah staat voor een overgang naar de Bundesliga. Volgens diverse Duitse media zal de aanvaller van Lilleström SK zich spoedig aan FSV Mainz 05 verbinden, ondanks de recente belangstelling van FC Kopenhagen. De Noorse club heeft een formeel bod van de Bundesliga-club op de twintigjarige Nigeriaan ontvangen, zo benadrukt technisch directeur Torgeir Bjarmann.

Ujah is de afgelopen weken diverse malen bekeken door FSV Mainz 05, dat tijdens die scoutingstrip gezelschap had van half Europa. Ook PSV werd wekenlang met de doelpuntenmachine in verband gebracht. Volgens Mainz-manager Christian Heidel wil Ujah beslist naar de Bundesliga-club komen en heeft hij geen trek in een contract met FC Kopenhagen.

Ujah maakte dit seizoen liefst dertien doelpunten in twaalf wedstrijden. De aanvaller, die nog een contract tot medio 2013 heeft, schoot eerder veertien keer raak in 24 competitieduels. Met de transfer van de Afrikaan is naar verluidt 2,5 miljoen euro gemoeid.

Update 10:40 uur - PSV ziet vermeend doelwit contract tekenen in Duitsland
PSV kan de komst van Anthony Ujah definitief uit het hoofd zetten. De Eindhovenaren hadden naar verluidt interesse in de aanvaller van Lilleström SK, maar maandag werd al bekend dat FSV Mainz 05 de strijd zou gaan winnen. Inmiddels is de transfer definitief afgerond: Ujah heeft voor vier jaar getekend bij de Duitse middenmoter en gaat dus niet aan de slag in Nederland.

Bezig met laden …