voetbalzone

Update: QPR zet intern onderzoek naar Hasselbaink voorlopig stil

Thijs Post30 sep 2016, 11:21
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2016, 11:21
Advertentie

Manager Jimmy Floyd Hasselbaink van Queens Park Rangers is in het nauw gedreven door journalisten van de The Telegraph. Hasselbaink werd heimelijk gefilmd en hij zou bereid zijn geweest steekpenningen aan te nemen. Queens Park Rangers komt spoedig na de bekendmaking van het nieuws met een officieel statement.

/

QPR laat weten dat er een intern onderzoek zal volgen naar de gebeurtenissen. “We hebben echter alle vertrouwen in onze manager”, zo laat de club weten in het statement. Ook Hasselbaink komt aan het woord en de Nederlander geeft aan onschuldig te zijn.

“Ik werd benaderd door meneer McGarvey en mevrouw Newell van The Telegraph; zij deden zich voor als zaakwaarnemers. Ik kreeg een geldbedrag aangeboden om in Singapore te spreken. Het is niet raar dat ik betaald krijg om een speech te geven en ik heb geen belofte gedaan over een tegenprestatie. Ik heb Queens Park Rangers niet gevraagd om de genoemde spelers te kopen. Ik zou nooit een speler kopen om er zelf beter van te worden, ik ontken alle beschuldigingen”, aldus Hasselbaink.

Update 30 september 11.21 uur - QPR zet intern onderzoek naar Hasselbaink voorlopig stil
Queens Park Rangers zet het interne onderzoek naar Jimmy Floyd Hasselbaink voorlopig stil. De club wil van The Telegraph eerst alle informatie hebben, voordat manager Jimmy Floyd Hasselbaink verder onderzocht kan worden. QPR roept het dagblad op alle informatie, inclusief de beelden van het interview, vrij te geven. Hasselbaink zou bereid geweest zijn tegen een vergoeding een speler te halen. Zelf houdt de Nederlander het op een vergoeding voor een toespraak in het Verre Oosten.

Bezig met laden …