voetbalzone

Update: Real Madrid ontkent akkoord met Verratti: ‘Absoluut onwaar’

Bart Kruyt04 jun 2015, 20:40
Laatst bijgewerkt: 04 jun 2015, 20:40
Advertentie

Marco Verratti laat keer op keer weten dat het niet zijn intentie is om Paris Saint-Germain te verlaten, maar hij slaagt er maar niet in om een einde te maken aan de geruchten over zijn toekomst. Real Madrid is na het vertrek van Sami Khedira op zoek naar een nieuwe middenvelder en Verratti zou bovenaan de verlanglijst staan. Inmiddels wordt er zelfs gesproken over een akkoord.

voetbalzone

Volgens Sky Italia is de 22-jarige Verratti het eens geworden met Real over een meerjarig contract, met een salaris van zeven miljoen euro per seizoen. Dat maakt een transfer nog geen zekerheid: Real moet immers ook nog een akkoord zien te bereiken met PSG en de kampioen van Frankrijk heeft al een paar keer duidelijk gemaakt dat het Verratti niet wil verkopen.

Sky Italia claimt dat Real vijftig miljoen euro overheeft voor de kleine Italiaan, maar het is nog maar de vraag of dat voldoende zal zijn. Verratti is bezig aan zijn derde seizoen in het Parc des Princes en heeft nog een contract voor ruim vier jaar, tot de zomer van 2019. In 2012 betaalde PSG nog twaalf miljoen euro aan Pescara voor de komst van Verratti.

Update 4 juni 20.40 uur - Real Madrid ontkent akkoord met Verratti: ‘Absoluut onwaar’
Real Madrid heeft middels een officieel statement ontkend een akkoord te hebben bereikt over Marco Verratti. Alleen de clubs zouden er nog uit moeten komen en Real zou vijftig miljoen euro voor de middenvelder van Paris Saint-Germain willen betalen. De Koninklijke doet die berichtgeving van Sky Italia donderdagavond echter af als ‘absoluut onwaar’.

Bezig met laden …